Tanfolyamok

                    

Aki járt már SVT tisztításon az tudja, hogy ez a módszer egy rendkívül hatékony eszköz a különböző szellemi, érzelmi és fizikai blokkok eltávolítására. Hatalmas segítséget nyújt azoknak az akadályoknak az eltávolításában, amiket fizikai szinten, tudatosan hiába próbálunk megoldani. Hiába ismerjük fel, értjük meg és fogadjuk el azt, hogy egy bizonyos területen lépésekre van szükségünk ahhoz, hogy változás történjen, ha a tudatalattink olyan élményeket, félelmeket és energiákat tárol, amik ezeket a változtatásokat megakadályozzák.
 

SVT ALAP tanfolyam

Az ALAP tanfolyam során megismerkedünk a spirituális gyógyítás legfontosabb alapelveivel, megtanuljuk, hogyan létesítsünk kapcsolatot spirituális vezetésünkkel, hogyan használjuk az ingát és a táblázatrendszer legfőbb elemeit. Elsajátítjuk azokat az ismereteket, amik szükségesek ahhoz, hogy saját energiáinkat, akadályainkat, félelmeinket felismerjük és hatékonyan átalakíthassuk. Ez a pár nap bevezet minket abba a csodálatos világba, ahol ráébredünk, hogy egy gyönyörűen fénylő kincs birtokában vagyunk és végre elkezdünk tenni magunkért.
 

SVT Haladó Tanfolyam

A 3 napos Haladó Tanfolyam célja az Alap Tanfolyamon megismert teljes tisztítási folyamat ismeretének elmélyítése, a Felső Énes kapcsolat erősítése és annak megtanulása, hogy miként végezzünk mindig teljes és tiszta munkát az SVT módszerével. Kiosztásra kerül a rendszer valamennyi táblázata és megtanuljuk azt is, hogyan dolgozzunk családtagokkal, ismerősökkel és - majd a későbbiekben - kliensekkel.  Akárcsak az Alap Tanfolyamon, ezúttal is rengeteg lesz a felügyelet melletti gyakorlás.