Mi az az SVT?

 

A Spirituális Választerápia egy amerikai lelkész, Robert E. Detzler által kidolgozott tanácsadási módszer. Segítségével megszabadulhatunk azoktól a gátaktól, melyek megakadályozzák, hogy az általunk erre az életre tervezett legboldogabb, legszabadabb és legtudatosabb életet élhessük.

Hiedelmek, félelmek hálójában élünk, sokszor fogalmunk sincs, mi miért történik velünk. Hiába töltünk rengeteg időt pozitív gondolkodással, az életünk mégsem arra tart, amerre szeretnénk.  Hajlamosak vagyunk másokat hibáztatni, holott minden, amit az életünk során tapasztalunk, a saját, szellemi részünk beleegyezésével történik. Az SVT tökéletes módszer arra, hogy betekintsünk tudatalattink döbbenetes mélységeibe és felszínre hozzuk mindazt, ami előző életeink során felhalmozódott.

Az SVT rengeteg területen alkalmazható hatékonyan, többek között segíthet személyes ellentétek feloldásában, vélt és valós lelki sérülések enyhítésében, saját természetünk, életfelfogásunk, feladataink megértésében.  Feltárhatja a fizikai tünetek okait, választ adhat párkapcsolati problémák esetén és segíthet átlátni és megkönnyíteni a kihívásokat anyagi téren is.  

Ahhoz, hogy az SVT módszerével megsmerkedjünk, két utat ajánlunk.  

Egyrészt igénybe lehet venni tanácsadói segítséget, amikor egy 60-70 perces oldással az aktuális problémát a konzulens a kliens felső vezetésének segítségével kitisztítja. Rengeteg olyan probléma van, ami már akár egy alkalom után megoldódik, de vannak olyanok is, amik régebben okoznak gondot, ezek a tudatalattiban több rétegben tárolódnak. Elképzelhető, hogy ezek feloldáshoz több alkalom szükséges. Van, aki rendszeresen eljár SVT tisztításra azért, hogy "tisztán tartsa" a tudatalattiját. A módszer képes a jövőben feljövő programok tisztítására is.

Az SVT módszere egy alap és egy haladó tanfolyamon elsajátítható. Aki a tanfolyamokat elvégzi, először a saját blokkjait lesz képes oldani, majd a gyakorlattal és a haladó tanfolyam elvégzésével ismerősök, rokonok programjait is fel tudja tárni és képes lesz ezeket hatékonyan tisztítani. A tanfolyamokról a "tanfolyamok" menüpont alatt található információ.