Mi az az SVT?

 

A Spirituális Választechnika egy amerikai lelkész, Robert E. Detzler által kidolgozott tanácsadási módszer. Segítségével megszabadulhatunk azoktól a gátaktól, melyek megakadályozzák, hogy az általunk erre az életre tervezett legboldogabb, legszabadabb és legtudatosabb életet élhessük.

Hiedelmek, félelmek hálójában élünk, sokszor fogalmunk sincs, mi miért történik velünk. Hiába töltünk rengeteg időt pozitív gondolkodással, az életünk mégsem arra tart, amerre szeretnénk.  Hajlamosak vagyunk másokat hibáztatni, holott minden, amit az életünk során tapasztalunk, a saját, szellemi részünk beleegyezésével történik. Az SVT tökéletes módszer arra, hogy betekintsünk tudatalattink döbbenetes mélységeibe és felszínre hozzuk mindazt, ami előző életeink során felhalmozódott.

Az SVT rengeteg területen alkalmazható hatékonyan, többek között segíthet személyes ellentétek feloldásában, vélt és valós lelki sérülések enyhítésében, saját természetünk, életfelfogásunk, feladataink megértésében.  Feltárhatja a fizikai tünetek okait, választ adhat párkapcsolati problémák esetén és segíthet átlátni és megkönnyíteni a kihívásokat anyagi téren is.