Rólam

Életem meghatározó részében – leginkább neveltetésem okán – materialista elveket vallottam és ugyan mindig volt egy érzésem, hogy valami nagyobb terv részeként működünk, sose kerestem erre bizonyítékot. Felnőttként persze saját életünkért és hitünkért már magunk vállaljuk a felelősséget, az én életem is úgy alakult, hogy nem titkolhattam tovább: engem érdekel, mi miért van úgy, ahogy van, vajon mi az, ami meg van írva, mennyi az életben a szabad akarat, ennek én mennyire vagyok tudatában és vajon képes vagyok-e változtatni a sorsomon, ha épp úgy tartja kedvem.

Így történt, hogy találkoztam a Spirituális Választerápia módszerével. Emlékszem az első tanácsadásra, ami nem volt hosszabb egy óránál, de az életemet változtatta meg. Semmi különös nem történt, mindössze kisütött a nap és elkezdtem érezni, hogy minden, ami velem történik, az rajtam múlik. Véleményem szerint ez a módszer maga a csoda.

©Fikció Fényképműhely

Mi az az SVT?

A Spirituális Választerápia egy amerikai lelkész, Robert E. Detzler által kidolgozott tanácsadási módszer. Segítségével megszabadulhatunk azoktól a gátaktól, melyek megakadályozzák, hogy az általunk erre az életre tervezett legboldogabb, legszabadabb és legtudatosabb életet élhessük.

Hiedelmek, félelmek hálójában élünk, sokszor fogalmunk sincs, mi miért történik velünk. Hiába töltünk rengeteg időt pozitív gondolkodással, az életünk mégsem arra tart, amerre szeretnénk.  Hajlamosak vagyunk másokat hibáztatni, holott minden, amit az életünk során tapasztalunk, a saját, szellemi részünk beleegyezésével történik. Az SVT tökéletes módszer arra, hogy betekintsünk tudatalattink döbbenetes mélységeibe és felszínre hozzuk mindazt, ami ebben az életben blokkol minket. A tudatalattit egy nagy hagymaként képzeld el. Minden, ami történik velünk a hagyma rétegeihez hasonlóan egymásra rendeződik, a feladatunk pedig az, hogy megpróbáljuk ezeket a rétegeket kívülről egyenként eltávolítani. Aki készített már életében pörköltet, tudja, milyen szomorú étel ez. Sírás nélkül nem nagyon lehet megúszni, a hagyma felkockázását legalábbis. Sajnos egy hagyma milliónyi réteggel is rendelkezhet, hiszen a tudatalatti különböző helyekről gyűjti és tárolja az információkat. Legyen az előző vagy párhuzamos életből hozott emlék, géneken keresztül örökölt mechanizmus, vagy olyan minta, amit ebben az életben sajátítottunk el. Az SVT abban segít, hogy a lehető legkevesebb könnyel hámozzuk meg az erre az életre hozott hagymánkat.

Milyen területen segíthet az SVT?

A Spirituális Választerápia rengeteg területen alkalmazható hatékonyan.

• Általános vagy egy bizonyos területen való elakadás esetén segíthet irányt mutatni, a lehetőségeket feltárni, így könnyebb lehet a választás. Ha nem tudjuk, merre menjünk, váltsunk-e, vagy maradjunk.

• Betegség, fizikai tünetek esetében segíthet megtalálni és megérteni az okot. A módszer használatával könnyebb és gyorsabb gyógyulásra lehet kilátás.

• Segíthet anyagi bizonytalanság, a pénzzel, saját értékünkkel kapcsolatos nehézségek esetén. A fizikai és a szellemi szféra összekapcsolása nagy előrelépést jelenthet ezen a területen is.

• Választ adhat, ha párkapcsolati problémák merülnek fel, emberi kapcsolatokban, családtagokkal felmerülő megoldandó feladatok esetében. Segíthet személyes ellentétek feloldásában, megtudhatjuk, mik a közös emlékeink egy személlyel vagy csoporttal és hogy ez ebben az életben milyen feladatot jelent.

• Megkönnyítheti vélt vagy valós sérülésink feloldását, saját természetünk, adottságaink, életfelfogásunk, külsőnk és belsőnk, családi helyzetünk megértését. Közelebb vihet feladataink tökéletes megoldásához.

©Fikció Fényképműhely

Tanácsadás

A Spirituális Választerápia egy olyan fantasztikus módszer, ami bárki által elsajátítható. Egy készség, olyan, mint egy nyelv, vagy az autóvezetés. Bizonyos szinten, bizonyos mélységig megtanulható és alkalmazható. Nem mindenkiből lesz tolmács és nem mindenki lesz autóversenyző, de a mindennapokban egy alapszintű nyelvtudás és egy B-s jogsi bizony jól jön.

Az SVT is ilyen. Ha érdekel, van időd gyakorolni és megengeded, hogy a dolgok máshogy is lehetnek, mint ahogy azt eddig gondoltad, érdemes megfontolni, hogy megtanuld magad is az ingát használni. Ez egy soklépcsős folyamat, rengeteg gyakorlást igényel és addig, amíg megbízható válaszokat kapsz, bizony sok idő eltelhet.

A módszerrel való megismerkedés első lépéseként mégis az egyéni tanácsadást ajánlom. Személyesen vagy online felületen találkozhatunk és egy vagy több alkalommal dolgozunk a feladatokon. Miután minden probléma és minden ember más, nehéz előre megmondani, egy blokk hány alkalom után oldódik. Ráadásul a fizikai szinten jelentkező akadályok rendelkezhetnek olyan mély, lelki lenyomatokkal, amik tisztítása meg kell előzze annak a blokknak az oldását, amivel hozzám fordultál.

Az SVT mindenesetre azon módszerek közé tartozik, amelyek azonnali visszajelzést ígérnek. Ha nem is tudunk mindent egy alkalommal megoldani, szinte minden esetben már az első alkalom után jelentős javulások jelentkeznek.

Kurzusok

Ha a Spirituális Választerápia tanácsadáson megtetszett a módszer és úgy döntesz, szívesen megtanulnád, a módszer használatához szükséges tudnivalókat pár nap alatt elsajátíthatod az Alap- és Haladó kurzusokon. Az Áttekintés kurzus a már gyakorlott, Haladó kurzust is végzett alkalmazók számára elérhető.

Az Alap kurzuson

 • Megismerkedünk az SVT módszerével és az SVT-s táblázatrendszer legfontosabb elemeivel, valamint az ingahasználattal
 • Megtanuljuk, hogyan változtassuk meg a múltbéli traumákat és félelmeket, azért, hogy képesek legyünk megtapasztalni a teljes szabadságot
 • Megismerkedünk a spirituális vezetőinkkel és a velük való kapcsolódás lépéseivel
 • Megtanuljuk kitisztítani azokat a programokat és blokkoló energiákat, amik akadályoznak a tökéletesen boldog élet megtapasztalásában

A Haladó kurzuson

 • Átismételjük az Alap-kurzuson elsajátított ismereteket
 • Megismerkedünk a táblázatrendszer összes elemével
 • Megtanuljuk, hogyan tisztítsuk a saját, mások és a spirituális vezetők más életes programjait
 • Elsajátítjuk az Agyújjáépítés és a Belső Gyermek-felnevelés folyamatának lépéseit, valamint megismerkedünk egyéb spirituális gyógyító eljárásokkal

Az Áttekintés kurzuson

 • Átismételjük az Alap-és Haladó-kurzuson elsajátított ismereteket
 • Elmélyítjük a tudásunkat a más életes vizsgálatok és az SVT-s táblázatrendszer tökéletes használata érdekében
 • Tökéletesítjük a tudásunkat az SVT-s tisztítási folyamat alkalmazására vonatkozóan

A helyszín

Budapesten, a XI. kerületben, az Allee bevásárlóközponthoz közel várlak. A stúdió könnyen megközelíthető tömegközlekedési járművekkel, de ha autóval jössz, a közelben mindig van parkolóhely.

A tanácsadás alkalmával egy találkozó 60-80 percet vesz igénybe.

Vélemények

„Évek óta küzdöttem pollen-allergiával. Már mindent kipróbáltam, de semmi nem segített. Egy SVT tisztítás teljesen megszüntette a tüneteimet.”
Márk

„Párkapcsolati problémával, illetve annak hiányával kerestem fel Csillát. A következő héten bebiciklizett hozzám az igazi.”
Lili

„A párommal nagyon szerettünk volna kisbabát, de sehogy sem sikerült. Több terápiát kipróbáltunk és végül egy ismerős ajánlására elmentem Csillához egy SVT tisztításra. Én voltam a legjobban meglepődve, amikor még abban a hónapban állapotos lettem.”
Anita

„Cégvezetőként rendszeresen, 3-4 havonta járok SVT tanácsadásra, hogy kitisztítsuk a blokkokat. Persze így is akadnak apróbb feladatok, de a krízishelyzeteket mindig sikerül elkerülnöm.”
Botond

„Szkeptikusan mentem az első SVT-tanácsadásra, azt hittem, ez is csak egy humbug. Aztán kipróbáltam és azt tapasztaltam, hogy igen gyors és hatásos módszer, csak ajánlani tudom.”
Martin

„Én esküszöm az SVT-re! Fantasztikus módszer! Köszönöm!”
Hajni